Sardiner Camarguaise med chorizo 115g. Ferrigno Ett klassikt recept från Camargue i Frankrike som uppskattas av alla finsmakare.
Le Caviste, 3 olika patéer med vin... 3 olika franska patéer 100g: - Pärlhönapaté med Sauternesvin. - Hjortpaté med plommon och Saumur Champignyvin. - Fasanpaté med Faugèresvin, Languedoc. Origin: Syd-Väst (se alla produkter)
Fikonmarmelad EKO Marmeladen är god till Brie, Getost, stark blåmögel, patéer... Origin: Provence
Plåtburk Paris 315g. Traditionell fransk sockerbitsask i metall - Les Sablés de l’Abbaye i fransk sockerbitsask i metall - Les Sablés de l’Abbaye. 10 st. individuella förpackningar med 5 kex i varje.
Confiterade ankbröst från Maison Argaud Label Rouge* Label rouge, är en garanti för varor av högsta kvalitet i Frankrike (som krav i Sverige).
Turron 150g. Spansk nougat gjord av honung och mandel. Kommer från Orgaz, Toledo mitt i Spanien. Glutenfri.
Herbes de Provence är ett måste i Provencalskt kök! En blandning av Timjan, Basilika, Rosmarin, Mejram, Salvia till grillning. Provence (se andra produkter)
Vinäger fr. Champagne 250ml A l'olivier Lagrad på ekfat 1 år
Päron lime marmelad 380g från Bourgogne, les confituriers du Morvan. Tillverkas i Burundy, Frankrike
Olivolja Alziari 50cl. Cuvée Pauline EKO
Sardiner Saint-Tropez med kapris och svarta oliver 115g. Ferrigno Ett klassikt recept från Saint-Torpez i Frankrike som uppskattas av alla finsmakare.
Grillade Sardiner med tomat. Med tomater, basilic och kryddblandning (herbes de Provence). Origin: Atlanten.
Extra jungfru olivolja 750ml. Goccia d'Oro, Baldissero d'Alba, Italien
Krabbsoppa 400g. med lite Cognac... från Courtin i Bretagne. En traditionellt tillagad soppa på strandkrabbor från Bretagne. En len och krämig velouté som värmer och piggar upp. Våra soppor tillagas utan tillsatser eller förtjockningsmedel. Till servering: 2 portioner, rouillessås, krutonger, rivenost och kanske lite crème fraiche... Varma i kastrull 5...
Godaste vinaigretten - denna med honungssmak. Har du smakat denna vill du inte ha någon annan!
Clementinmarmelader från Korsika 370g Saveurs de Bourgogne, les confituriers du Morvan. Tillverkas i Burundy, Frankrike
Tartelette citron 125g Marius
Exklusiva grillade sardiner med olivolja och citron 115g. Ferrignosa Från Provence.
Innehåll: 1x Konfiterad anka 1 lår 1x Druvmust 75cl. 1x Ankterrin 90g 1x Senap 250g Pommery 1x Chokladkaka 100g 1x Toast kex till ost 120g 1x Frukter i alkohol 210g. 1x Fruktvinäger 200ml. 1x Lyxte Compagnie Coloniale 1x Nougat 100g 1x Marmelader 30g 1x Presentlåda/korg
Ankrillettes med 20% anklever 90g Ett specialitet från sydvästra Frankrike. Origin: Syd-Väst (se alla produkter)
Fisksoppa (certifiering Label Rouge) Label Rouge är en garanti för varor av högsta kvalitet.Provence (se andra produkter)
Fikonmarmelad 370g. från Confiturier du Morvan Saveurs de Bourgogne, les confituriers du Morvan. Tillverkas i Burundy, Frankrike
Körsbärsmarmelad 370g! EKO Servera på toast eller till en Brie-ost eller brebis... Origin: Provence
Salami från Loste le Bastou. Fantastisk god salami från Frankrike.
Sabreringssabel för champagne. Levereras i snygg träask Visa alla produkter från Laguiole
Mjölkchoklad Bonnat Madagascar Äkta Fransk mörkchoklad Bonnat. 75% kakao.
Cassoulet med confit de canard 980g Fransk gryta med konfiterad anka och Toulousekorv. Glasburk.ORIGIN: SYD-VÄST Kategori: Chark> Ankconfit & fett > Ank - Gåslever
Ostronkniv Knivar är till för att inte skada händerna vid öppnandet. Se övriga ostron tillbehör
Provensalska blandade kryddor 100% Provence origin Det här kryddblandning passar till alla rätter, från grönsaker till fisk... Origin: Provence (se andra produkter)
Sardiner i EKO olivolja 115g. frånEmperatriz, Sapnien Traditionellt tillredda sardiner med ekologisk olivolja. Ett klassiskt recept som uppskattas av alla finsmakare. Till apéritif, tilltugg...
Ankrillettes 100g Maison Argaud
Makrillfiléer i EKO olivolja 115g. från Emperatriz, Spanien Traditionellt tillredda makrill med ekologisk olivolja. Ett klassiskt recept som uppskattas av alla finsmakare. Till apéritif, tilltugg...
Carambar 320g (ca 44 st.) L'original...
Fikonmarmelad med apesinskal och valnötter och Marc de Bourgogne 110g. Vårt kanske mest populära osttillbehör Origin: Provence (se andra produkter)
Fikon, Rum & Russinmarmelad 370g Saveurs de Bourgogne, les confituriers du Morvan. Tillverkas i Burundy, Frankrike
Hallonmarmelad 370g Saveurs de Bourgogne, les confituriers du Morvan. Tillverkas i Burundy, Frankrike
Gåsleverbloc med Portvin (Foie Fin - icke tvångsmad) 12x150g. Larnaudie
Plåtburk Les bains de mer med 315g. smörkex Traditionell fransk sockerbitsask i metall - Les Sablés de l’Abbaye i fransk sockerbitsask i metall - Les Sablés de l’Abbaye. 10 st. individuella förpackningar med 5 kex i varje.
Vildsvinpaté 100g. Manoir Alexandre Till apéritif, tilltugg eller som förrätt på toast baguette... Seulement le meilleur...
Julmarmelad Au Temps d'Eugénie 325g. Med kryddor och valnötter
Sardiner med olivolja från Spanien Spanska sardiner av hög kvalitet.Bearbetade för hand i Spanien.Kategori: Gott från havet Sardiner, tonfisk Spanska Delikatesser
Apelsinmarmelad 370g från Bourgogne, les confituriers du Morvan. Tillverkas i Burundy, Frankrike
Sardeller i olivolja och kryddor 69g. Anchois du Pescadou aux aromates. Ferrignosa, Port Saint Louis, Provence.
Ankleverbloc med Armagnac (Foie Fin - icke tvångsmad)150g. Larnaudie
Mangovinäger med mango pulp från A l'Olivier, Nice. 200ml. Passar utmärkt till ankbröst eller karamelisera griskött. Men också gott till olika dessert som t.ex mango/kokos desserts... Att testa till exotiska salader med räkor, ingefära, avokado och äpple... Region: Alpes-Côte-D'Azur Se även: franska rivieran
Fisksoppa de l'Océan 400g Courtin, la Concamoise, Bretagne. En smakfull soppa på färsk fisk från Courtin som tillagas på traditionellt vis och hälls på burk. Fisksoppan är gjord på fina råvaror, utan smakförstärkare eller konserveringsmedel. Till servering: 2 portioner, rouillessås, krutonger, rivenost och kanske lite crème fraiche... Varma i katrull 5...
Metallåda mini med smörkola med havssalt från Ile de Ré 50g Tillverkare: Ile de Ré chocolats, Ile de Ré, Frankrike.
Sherryvinäger 500ml Pommery Traditionnel Sherryvinäger 7%. Importera Från Xérès, Spanien, buteljerad i Meaux, Frankrike.
Tapenade från Alziari, Nice med svarta oliver Les recettes de Provence. Traditionelt recept från Provence, gjort i Nice, franska Rivieran. Tapenade betyder kapris...
Anklever 120g Hel Manoir alexandre Silver medalj Paris 2023
Toasts med mandel & aprikos. Perfekt till mögelost, Roquefort 12 X 120 g Biscuiterie de Provence
Langustsoppa 400g Courtin, la Concamoise, Bretagne. En smakfull soppa på färsk fisk från Courtin som tillagas på traditionellt vis och hälls på burk. Fisksoppan är gjord på fina råvaror, utan smakförstärkare eller konserveringsmedel. Till servering: 2 portioner, rouillessås, krutonger, rivenost och kanske lite crème fraiche... Varma i katrull 5 minuter.
Saltdiamanter från Himalaya 400g Hur använder man diamanterna? Placera diamanterna som en vacker dekoration längs bordets mitt. Gästerna väljer en saltdiamant och får prova att riva sitt eget salt... En originell idé som dina gäster med all säkerhet kommer att uppskatta!
Kökshandduk Champagne! Mått: 46x72cm Material: 100% bomull Se andra kökstillbehör Made in France!
Hallonvinäger med hallon pulp från A l'Olivier, Nice. 200ml. Passar utmärkt till salader med tometer, pinjenötter på rostad bröd eller för att deglacera ankbröst, kalvlever eller fågel.
Kvittenmarmelad 380g Morvan från Bourgogne, les confituriers du Morvan. Tillverkas i Burundy, Frankrike
Gåsconfit - confiterad gås 2 lår från Périgord.Kategori: Chark> Ankconfit & fett
Ölfisk soppa 400g. från les Terres Neuvas i Bretagne. Med brittöl 12%. En riktig traditionell fisksoppa där man tillsatt lite bretonsk öl som friskar upp och ger en fördjupad smak. Till servering: 2 portioner, rouillessås, krutonger, rivenost och kanske lite crème fraiche... Varma i kastrull 5 minuter.