Musslor escabèche till apéritif (tapas) 100g. Fransk/Spansk inläggning med musslor i en marinad med vinäger... Jätte Gott till apéritif med ett vitvin som t.ex Sancet.
Rouille (Stark aioli) En lätt kryddad sås på tomater och grädde, smaksatt med fiskfond. Rouillesåsen passar perfekt till alla dina fisk- och skaldjursrätter. Rouille är en måste till fisksoppa. Som en Aioli fast med chilipeppar... Se också: Fisksoppa
Tapas! Encornets à la Sétoise från Ferrignosa, Port Saint Louis. Bläckfisk med en sås från Sète, Occitanie. Ett klassikt recpet från södra Frankrike som uppskattas av alla finsmakare.
Tonfisk i olivolja och havssalt 220g. Bonito del Norte, Emperatriz Bearbetade för hand i Spanien.Kategori: Gott från havet Sardiner, tonfisk
Sardeller i olivolja och kryddor 69g. Anchois du Pescadou aux aromates. Ferrignosa, Port Saint Louis, Provence.
Grillade sardiner med tomater & örter 115g Lou Ferrigno Med tomater, basilic och kryddblandning (herbes de Provence). Origin: Atlanten.